Afdak tuin

Bent u op zoek naar een afdak tuin? Daarvoor bent u bij The Inside Living aan hét juiste adres. Zo kunnen wij uw afdak tuin realiseren vanuit een prefab oplossing. Niet alleen is het daardoor een voordelige oplossing. Maar ook zal het realiseren van uw afdak tuin vlotter verlopen dan bij een traditionele bouw. U kunt een afdak tuin bij The Inside Living verkrijgen in vele soorten, maten en uitvoeringen.

Zo kunt u kiezen uit een standaard variant van uw afdak tuin. Maar ook bieden wij vele mogelijkheden voor het ontwerpen en realiseren van een maatwerk afdak tuin. Zo kunt u een maatwerk afdak laten plaatsen in uw tuin. Met een afdak tuin kunt u het gehele jaar door blijven genieten van het buitenleven. In de zomermaanden als koele schaduwplek. In de koudere wintermaanden met een sfeervolle houtkachel.

Bekijk enkele projecten
Verleng uw woning

Een overkapping kan het verlengstuk van uw woning worden. Daarmee creëert u een heuse leeftuin. Wanneer u vooraf alle opties rustig wilt bekijken kunt u daarvoor een kijkje nemen in een van onze brochures. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met The Inside Living en u daar laten adviseren door een van onze specialisten.

The Inside Living ontwerpt een eigen lijn aan huismodellen, bijvoorbeeld mantelzorgwoningen of moderne architectuur woningen. Zo weten we vanuit onze eigen productie voorbereidingen te treffen die elke woning tot een duurzaam model maken en die wat betreft bouwtijd zo kostenbesparend mogelijk zijn samengesteld. Vanzelfsprekend combineren we productie standaarden en wensen tot maatwerk.

Interesse in een Afdak tuin?

Indien u interesse heeft in één of meerdere van onze woningen laat het ons weten. Wilt u direct een afspraak? We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo bent u van harte welkom op ons kantoor in Deventer. Dit kunt u doen door middel van de button ‘afspraak maken’. Op deze pagina vindt u de beschikbare data en tijden. Wij zien er naar uit u te mogen ontmoeten.

Afdak tuin

Afdak tuin

afdak tuin

Afdak tuin

Afdak tuin

The Inside Living levert woningen in heel Nederland voorzien van duidelijke begrotingen. Onze bouwmethode bestaat uit het gebruik van een concept, waarbij korte bouwtijden benodigd zijn zodat u voor een kortere periode bouwrentes verschuldigd bent. dat alles doen we op basis van milieuvriendelijke en duurzame methodes.