Afdak

Zoekt u naar een afdak? Daarvoor bent u aan hét juiste adres bij The Inside Living. Zo zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van woonconcepten in de breedste zin van het woord. Van recreatie tot mantelzorgwoningen of complete woonhuizen. Uw afdak realiseren wij vanuit een prefab oplossing. Daardoor is uw afdak voordelig en snel gerealiseerd. Zo kunt u in zowel de zomer als winter blijven genieten van het buitenleven. 

Bij The Inside living kunt u kiezen voor een standaard afdak uit onze overkappingen, veranda’s en afdaken lijn. Maar ook realiseren wij graag een maatwerk oplossing voor u. Zo is er voor een ieder een passende oplossing te vinden binnen de mogelijkheden van The Inside living. Wilt u meer weten over een afdak? Neem dan contact op of bekijk onze mogelijkheden.

Bekijk enkele projecten
Verleng uw woning

Een overkapping kan het verlengstuk van uw woning worden. Daarmee creëert u een heuse leeftuin. Wanneer u vooraf alle opties rustig wilt bekijken kunt u daarvoor een kijkje nemen in een van onze brochures. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met The Inside Living en u daar laten adviseren door een van onze specialisten.

The Inside Living ontwerpt een eigen lijn aan huismodellen, bijvoorbeeld mantelzorgwoningen of moderne architectuur woningen. Zo weten we vanuit onze eigen productie voorbereidingen te treffen die elke woning tot een duurzaam model maken en die wat betreft bouwtijd zo kostenbesparend mogelijk zijn samengesteld. Vanzelfsprekend combineren we productie standaarden en wensen tot maatwerk.

Interesse in een Afdak?

Indien u interesse heeft in één of meerdere van onze woningen laat het ons weten. Wilt u direct een afspraak? We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo bent u van harte welkom op ons kantoor in Deventer. Dit kunt u doen door middel van de button ‘afspraak maken’. Op deze pagina vindt u de beschikbare data en tijden. Wij zien er naar uit u te mogen ontmoeten.

Afdak

Afdak

afdak

Afdak

Afdak

The Inside Living levert woningen in heel Nederland voorzien van duidelijke begrotingen. Onze bouwmethode bestaat uit het gebruik van een concept, waarbij korte bouwtijden benodigd zijn zodat u voor een kortere periode bouwrentes verschuldigd bent. dat alles doen we op basis van milieuvriendelijke en duurzame methodes.