Buitensauna

Bent u opzoek naar een buitensauna? Daarvoor bent u bij The Inside Living aan het juiste adres. Zo beschikt The Inside Living over de mogelijkheid om een luxe buitensauna te plaatsen in uw eigen tuin. Daardoor kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Bovendien is een luxe buitensauna binnen een dag te plaatsen op uw locatie. Samengevat wordt de module geplaatst op een schroeffundering of op betonpoeren. Zo is er geen ingewikkeld grondwerk nodig en worden beschadigingen van uw tuin tot een minimum beperkt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een buitensauna in uw tuin? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Een buitensauna kan vlot en veilig worden geplaatst. Na aansluiting kunt u direct gebruik maken van de sauna.  Wanneer u vooraf alle opties rustig wilt bekijken kunt u daarvoor een kijkje nemen in een van onze brochures. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met The Inside Living en u daar laten adviseren door een van onze specialisten.

The Inside Living ontwerpt een eigen lijn aan huismodellen, bijvoorbeeld mantelzorgwoningen of moderne architectuur woningen. Zo weten we vanuit onze eigen productie voorbereidingen te treffen die elke woning tot een duurzaam model maken en die wat betreft bouwtijd zo kostenbesparend mogelijk zijn samengesteld. Vanzelfsprekend combineren we productie standaarden en wensen tot maatwerk.

Interesse?

Indien u interesse heeft in één of meerdere van onze woningen laat het ons weten. Wilt u direct een afspraak? We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo bent u van harte welkom op ons kantoor in Deventer. Dit kunt u doen door middel van de button ‘afspraak maken‘.  Op deze pagina vindt u de beschikbare data en tijden. Wij zien er naar uit u te mogen ontmoeten

Buitensauna

Buitensauna

buitensauna

Buitensauna

Buitensauna laten bouwen? The Inside Living levert woningen in heel Nederland voorzien van duidelijke begrotingen. Onze bouwmethode bestaat uit het gebruik van een concept, waarbij korte bouwtijden benodigd zijn zodat u voor een kortere periode bouwrentes verschuldigd bent. dat alles doen we op basis van milieuvriendelijke en duurzame methodes.