Casco huis bouwen

Casco huis bouwen? Bepaal zelf uw afwerking!

Wanneer u zoekt op casco huis bouwen bent u bij The Inside Living aan het juiste adres. Zo kunt u er voor kiezen een casco huis te bouwen. Daarmee kunt u de afwerking van uw woning zelf beheren. Verder worden alle benodigde onderdelen in de fabriek van The Inside Living op maat gemaakt. Daarop worden alle onderdelen vervoerd naar de locatie waar u wilt bouwen. Doordat de onderdelen met de uiterste precisie zijn geproduceerd passen deze naadloos in elkaar en oogt het opbouwen als een eenvoudige klus. 

Niet alleen zorgt The Inside living bij een casco huis bouwen voor de opbouw van alle wanden en vloeren. Maar ook zorgen wij voor een water- en winddichte afwerking van uw woning. Door middel van Prefab bouw kunt u besparen op bouwkosten welke u bij een traditionele bouw wel zou hebben. In onze brochures kunt vooraf de specificaties per woning bekijken. 

The Inside Living ontwerpt een eigen lijn aan huismodellen, bijvoorbeeld schuurwoningen of moderne architectuur woningen. Zo weten we  vanuit onze eigen productie voorbereidingen te treffen die elke woning tot een duurzaam model maken en die wat betreft bouwtijd zo kostenbesparend mogelijk zijn samengesteld. Vanzelfsprekend combineren we productie standaarden en wensen tot maatwerk.

Interesse?

Indien u interesse heeft in één of meerdere van onze woningen laat het ons weten. Wilt u direct een afspraak? We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo bent u van harte welkom op ons kantoor in Deventer. Dit kunt u doen door middel van de button ‘afspraak maken‘.  Op deze pagina vindt u de beschikbare data en tijden. Wij zien er naar uit u te mogen ontmoeten

casco huis bouwen

Casco huis bouwen

casco huis bouwen

Casco huis bouwen

Een casco huis bouwen? The Inside Living levert woningen in heel Nederland voorzien van duidelijke begrotingen. Onze bouwmethode bestaat uit het gebruik van een concept, waarbij korte bouwtijden benodigd zijn zodat u voor een kortere periode bouwrentes verschuldigd bent. dat alles doen we op basis van milieuvriendelijke en duurzame methodes.