Douglas overkapping

Door middel van een douglas overkapping creëert u een stijlvol afgewerkte overkapping in uw tuin. Doordat douglas een duurzame houtsoort is zal het jaren mee gaan. Zo kunt u door middel van een douglas overkapping uw woonkamer verlangen en heerlijk nagenieten van zonnige dagen. In het aanbod van The Inside Living treft u een divers aantal overkappingen aan. Doordat de overkappingen verschillend zijn uitgevoerd is er voor vrijwel iedere woonstijl een passende variant te vinden. Wanneer u beschikt over wensen voor uw overkapping kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. 

Een overkapping kan het verlengstuk van uw woning worden. Daarmee creëert u een heuse leeftuin. Wanneer u vooraf alle opties rustig wilt bekijken kunt u daarvoor een kijkje nemen in een van onze brochures. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met The Inside Living en u daar laten adviseren door een van onze specialisten.

The Inside Living ontwerpt een eigen lijn aan huismodellen, bijvoorbeeld mantelzorgwoningen of moderne architectuur woningen. Zo weten we vanuit onze eigen productie voorbereidingen te treffen die elke woning tot een duurzaam model maken en die wat betreft bouwtijd zo kostenbesparend mogelijk zijn samengesteld. Vanzelfsprekend combineren we productie standaarden en wensen tot maatwerk.

Interesse?

Indien u interesse heeft in één of meerdere van onze woningen laat het ons weten. Wilt u direct een afspraak? We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo bent u van harte welkom op ons kantoor in Deventer. Dit kunt u doen door middel van de button ‘afspraak maken‘.  Op deze pagina vindt u de beschikbare data en tijden. Wij zien er naar uit u te mogen ontmoeten

Douglas overkapping

Douglas overkapping

Douglas overkapping

Douglas overkapping

The Inside Living levert woningen in heel Nederland voorzien van duidelijke begrotingen. Onze bouwmethode bestaat uit het gebruik van een concept, waarbij korte bouwtijden benodigd zijn zodat u voor een kortere periode bouwrentes verschuldigd bent. dat alles doen we op basis van milieuvriendelijke en duurzame methodes.