Eikenhouten overkapping

Door middel van een eikenhouten overkapping kunt u een verlengstuk van uw woning creëren. Door middel van een robuust uitziende overkapping creëert u niet alleen een verlengstuk van uw woning, maar ook krijgt u een stijlvol afgewerkt geheel. Kortom, niet alleen biedt een eikenhouten overkapping veel extra woongenot, ook zorgt het voor een mooie look. Zo treft u in het aanbod van The Inside Living een divers aantal overkappingen.  Wanneer u beschikt over wensen voor uw overkapping kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. 

Een overkapping kan het verlengstuk van uw woning worden. Daarmee creëert u een heuse leeftuin. Wanneer u vooraf alle opties rustig wilt bekijken kunt u daarvoor een kijkje nemen in een van onze brochures. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met The Inside Living en u daar laten adviseren door een van onze specialisten.

The Inside Living ontwerpt een eigen lijn aan huismodellen, bijvoorbeeld mantelzorgwoningen of moderne architectuur woningen. Zo weten we vanuit onze eigen productie voorbereidingen te treffen die elke woning tot een duurzaam model maken en die wat betreft bouwtijd zo kostenbesparend mogelijk zijn samengesteld. Vanzelfsprekend combineren we productie standaarden en wensen tot maatwerk.

Interesse?

Indien u interesse heeft in één of meerdere van onze woningen laat het ons weten. Wilt u direct een afspraak? We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo bent u van harte welkom op ons kantoor in Deventer. Dit kunt u doen door middel van de button ‘afspraak maken‘.  Op deze pagina vindt u de beschikbare data en tijden. Wij zien er naar uit u te mogen ontmoeten

Eikenhouten overkapping

Eikenhouten overkapping

Eikenhouten overkapping

Eikenhouten overkapping

The Inside Living levert woningen in heel Nederland voorzien van duidelijke begrotingen. Onze bouwmethode bestaat uit het gebruik van een concept, waarbij korte bouwtijden benodigd zijn zodat u voor een kortere periode bouwrentes verschuldigd bent. dat alles doen we op basis van milieuvriendelijke en duurzame methodes.