FLEXWONINGEN

The Inside Living wil een bijdrage leveren aan het oplossen van het tekort aan betaalbare woningen. Dit doen wij met complete, duurzame én betaalbare woningen, passend binnen het bouwbesluit. Doordat onze compacte houten flexwoningen volledig in onze eigen fabriek worden gebouwd kunnen wij snel schakelen en duurzaam bouwen. Onze woningen zijn koppelbaar, stapelbaar en schaalbaar. Zo bieden wij in nauwe samenwerking met gemeenten, wooncorporaties, projectontwikkelaars en investeerders zoveel mogelijk ‘spoedzoekers’ de kans op een eigen woning.

Flexibele huisvesting geschikt voor elke doelgroep

In Nederland is er een enorm tekort aan woningen. De wachtlijsten voor huurwoningen zijn eindeloos en een nieuw huis kopen is voor veel mensen niet haalbaar. Studenten, statushouders, vluchtelingen, mantelzorgers en arbeidsmigranten. Allen zijn op zoek naar een woning.

Onze flexwoningen bestaan uit modulaire units waarmee naar wens uw gebouw kan worden samengesteld. Door ons fabrieksmatige productieproces leveren wij snel en kwalitatief hoogwaardige woningen. Duurzaam, goed geïsoleerd, comfortabel en energiezuinig.

Bij de realisatie van een (flex)woning komt meer kijken dan alleen de bouw. Door onze brede expertise en ervaring kunnen wij u ondersteunen bij allerlei randzaken. Wij hebben onder andere kennis in huis rondom vergunningen, transport en de aanleg van infra. Op deze manier is er één aanspreekpunt en kunt u met alle vragen bij ons terecht.