Onze Huizen

Comfortabel wonen - bereikbaar voor u!

Onze The Inside Living woonconcepten zijn modulair opgebouwd. Dit betekent dat we een concept makkelijk kunnen aanpassen aan uw wensen. Qua lengte bijvoorbeeld, maar ook qua indeling / lay-out of materiaalkeuze. Alle woningen realiseren we middels houtskeletbouw en we kunnen ze op diverse manieren voor u afwerken. Met hout(panelen), steen of stucwerk, maar ook met een pannen(dak), zink of riet. Dit maakt het mogelijk uw woning ook écht modulair naar úw wens te personaliseren.

Naast deze modulaire bouwmethode bieden wij ook verschillende pakketten aan benodigde technische installaties, zodat u ook die kunt aanpassen aan uw woonsituatie. We kunnen een woning casco opleveren, maar ook het volledige interieur van uw droomhuis (op maat) voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan uitvoering van het schilderwerk aan de binnenzijde van uw woning of het (in)bouwen van uw badkamer(s) en keuken. Alles kan, van design tot uitvoering.

De vrijstaande woning heeft een eigentijdse uitstraling en leent zich perfect als woning die wij casco aan u opleveren, en waar u zelf de afwerking voor verzorgdt.

Deze moderne woning ziet er strak uit dankzij de combinatie van het strakke stucwerk en het thermohout op de gevel. De aanbouw kan naar wens uitgebreid worden. 

Deze vrijstaande schuurwoning met eiken gebinten, beschikt over een vide voor veel lichtinval. Stalberg wordt standaard met een carport voorzien en is beschikbaar met licht of donker thermohout..

De modern en strak uitgevoerde woning beschikt over ruime raampartijen voor veel (dag)licht. De achterzijde kan naar wens worden voorzien met een terrasvlonder.

Bungalow Millingen is een mooie, levensloopbestendige woning die bestaat uit twee geschakelde units. De buitenzijde wordt met thermohout afgewerkt. Er is veel lichtinval dankzij de hoge ramen.  

Deze bungalow heeft een eigentijdse en moderne uitstraling, en is bovendien levensloopbestendig.  De woning is gelijkvloers met veel lichtinval. Afgewerkt met plat dak, stucwerk en thermohout.