Wie we zijn?

Een creatieve club mensen met een flinke dosis energie. In coronatijd ontstond het idee om onze expertise in houtverwerking om te zetten naar een nieuwe organisatie, die modulaire woningen bouwt op basis van het houtskeletbouw principe.

Door onze ruime kennis en deskundige partners hebben wij ons in korte tijd de technieken eigen gemaakt. Waardoor wij modulair, duurzaam en bio-based kunnen bouwen.

In 2 jaar tijd van niets tot ondernemer van het jaar in Deventer!
Daar zijn wij trots op en het geeft ons nog meer energie om u te helpen bij de realisatie van uw flex-, recreatie- of mantelzorgwoningen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Wie zijn wij

The Inside Living verzorgt de productie en plaatsing van modulaire woonconcepten in de breedste zin van het woord. Wonen gebeurt overal en in vele vormen. Van flexwoningen, mantelzorgwoningen en recreatiewoningen tot vrijstaande casco woningen. The Inside Living heeft voor iedereen een passende woonvorm beschikbaar.

The Inside Living is onderdeel van een groep bedrijven, die allemaal hun oorsprong vinden in houtbewerking en hout(skelet)bouw. Op onze eigen productielocatie in Hardenberg werken wij momenteel met een team van zo’n 95 mensen aan wisselende projecten. Onze verkoopadviseurs helpen u graag uw woonproject te realiseren!