Het team van The Inside Living

Wie we zijn

The Inside Living verzorgt de productie en plaatsing van woonconcepten in de breedste zin van het woord. Wonen gebeurt overal en in vele vormen. Van vrijstaande woningen, rijtjeshuizen en chalets tot vakantiehuizen,  mantelzorg-woningen en trendy tiny houses. En of u nu individueel of met een groot gezin op zoek bent naar een passende woning, The Inside Living heeft voor iedereen een passende woonvorm beschikbaar.

The Inside Living is onderdeel van The Inside BV, een groep bedrijven met allemaal hun oorsprong in de houtbewerking en hout(skelet)bouw. Op onze eigen productielocatie in Hardenberg en Deventer werken we met een team van 60 mensen aan wisselende projecten. Onze verkoopadviseurs helpen u graag uw droomproject te realiseren!

Wat we voor u doen

Spreken onze concepten tot uw verbeelding, of heeft u een eigen woondroom die u wilt verwezenlijken? Onze verkoopadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor een afspraak in onze showroom te Deventer. 

Tijdens dit gesprek nemen wij al uw woonwensen door, presenteren wij aan u onze bouwmethoden en aan de hand van een aantal vragen komen we gezamenlijk tot een woning die bij uw wensen past. Na het gesprek gaat onze ontwerper aan de slag met de plannen en maakt een visualisatie van uw woonwensen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Onze woonfilosofie

De woonfilosofie van The Inside Living is gebaseerd op ons idee dat de binnenzijde van een woning minstens zo belangrijk is als het uiterlijk van de buitenzijde van uw woning. Uw manier van leven, uw woonwensen en gezinssamenstelling bepalen gezamenlijk de lay-out van uw woning.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact gedurende het gehele traject omdat er niets persoonlijker is dan het bouwen van uw eigen woondroom.

Met het flexibele bouwsysteem van The Inside Living is iedere woning aan te passen naar uw woonwensen. Of het nu een grote en ruime gezinswoning betreft, of een toekomstbestendige woning waarbij u vooruit heeft gedacht aan uw oude dag, wij hebben de mogelijkheden met onze flexibele concepten om de woning aan te passen naar uw situatie.

Op onze website kunt u de verschillende door ons ontwikkelde concepten voor standaard woningen bekijken. Daarnaast is het mogelijk om een digitale brochure bij ons aan te vragen, waarin u gemakkelijk alle informatie tot uw beschikking heeft. Tevens treft u in de brochure een overzicht van de mogelijkheden en vanaf-prijzen.

(let hierbij op dat dit richtprijzen zijn, de uiteindelijke prijzen zijn gebaseerd op meerdere factoren zoals onder andere: (bouw)locatie en toegankelijkheid, funderingseisen, keuze in materialen en afwerking van de woning en gemeentelijke (bouw)kosten.)

Bij The Inside Living werken wij met verschillende soorten afbouwmodules, op deze manier kunnen wij uw woning van casco tot turn-key opleveren en alles wat daar tussen in zit. Hierbij kunt u denken aan het afnemen van een inbouwkeuken, badkamer en vloer en/of wandafwerking aan de binnenzijde van de woning.

Ons team

Met meer dan 60 ervaren mensen in dienst verzorgen we bij The Inside Living graag uw project.

Tijdens de aanvang van het proces van aanvraag heeft u vooral te maken met onze designer en accountmanager. Wanneer we overgaan tot uitvoering, maakt u kennis met onze projectmanager.

We stellen er een aantal graag kort aan u voor: 

Michael - Directeur
Rik-3 LR
Martijn - Operationeel manager
Frans - Project Manager
Stefan - Project Manager