Sanitair units

Privé sanitair voor campings en buitenverblijven

The Inside Living heeft voor u de ideale oplossing voor het realiseren van privé sanitair.
Een eigen toilet en doucheruimte waarbij het campinggevoel blijft behouden, maar de hygiëne maatregelen kunnen worden gehandhaafd. Ongewenste groepsvorming in- en rond sanitair gebouwen wordt op deze manier vermeden en uw gasten behouden een groot deel van de privacy. Onze units zijn snel en gemakkelijk te plaatsen en daarnaast ook aan te passen aan de stijl van uw camping.

De Saba privé sanitair voorziet in comfort tijdens het kamperen. Iedereen die van het buitenleven houdt, heeft op sanitair gebied graag toch een stukje extra comfort.
De Curaçao privé sanitair voorziet in comfort tijdens het kamperen. Iedereen die van het buitenleven houdt, heeft op sanitair gebied graag toch een stukje extra comfort.
Onze privé sanitair unit “Sint Maarten” is speciaal uitgevoerd voor het gebruik van mindervalide personen. De unit zorgt voor extra comfort tijdens het kamperen.
Onze privé sanitair unit “Bonaire” voorziet in extra luxe en comfort tijdens het kamperen. Iedereen die van het buitenleven houdt, heeft graag een stukje extra comfort.