Onze specials

Voor iedereen een passende woonoplossing

Ook voor recreatie en/of extra ruimte bij uw huidige woning heeft The Inside Living concepten ontwikkeld. Deze modulaire oplossingen zijn eenvoudig voor u aan te passen naar de gewenste afmetingen en/of afwerkingen aan binnen- en buitenzijde. Flexibel en compleet door ons aan u op te leveren of als bouwpakket aan u aan te leveren, afhankelijk van het concept.

Vakantiewoning

Wenst u geen dertien in één dozijn vakantie woning? Dan kiest u voor een van de vakantie woningen van The Inside Living. Een serie ‘out of the box’ woning concepten, elk modulair aan te passen qua grootte en inclusief bijpassend  interieurconcept. Zit uw woning er toch niet bij, dan ontwerpen we hem voor u geheel of gedeeltelijk op maat.

Tiny House

Uw tiny house bouwen we samen. Met uw idee maken we samen een uitwerking, belangrijk is dat al uw woonwensen in de woning worden betrokken. The Inside Living biedt flexibele mogelijkheden om uw tiny house als bouwpakket af te nemen of juist sleutelklaar aan u op te leveren. Zodat de woning helemaal bij uzelf past. 

Mantelzorgwoning

Extra woonruimte nodig om uw dierbaren in alle rust te kunnen verzorgen?  Bij The Inside Living hebben we voor u twee verschillende mantelzorgunits ontworpen. Door het gebruik van modulaire binnen units kunnen deze snel worden geproduceerd en geplaatst op de door u gewenste locatie. Maar wel afgestemd op uw specifieke wensen en wooneisen. 

Tuinkantoor en buitensauna

Thuiswerken, maar niet ín huis werken? The Inside Living heeft een concept voor u ontwikkeld waarbij er een mobiele unit in uw tuin wordt geplaatst. Voor het plaatsen van een thuiswerk-oplossing kan uw werkgever subsidie verkrijgen bij de overheid. Liever relaxen? The Inside Living kijkt u dan mee naar onze concepten voor uw buitensauna. 

Meerlo_03

Kapschuur en overkappingen

Houdt u ook zo van het buitenleven, maar baalt u ook weleens van het Nederlandse weer? The Inside Living heeft een speciale serie buitenconcepten ontworpen. Met onze mogelijkheden voor overkappingen, veranda’s en (kap)schuren creëert u een aangename plek in uw tuin waar u beschermd tegen zon en regen heerlijk kunt vertoeven. 

Privé sanitair units

Privé sanitair op campings zijn niets nieuws, maar na de uitbraak van COVID-19 is de vraag naar deze mogelijkheden explosief gestegen. Ook de camping gasten hebben de voordelen ontdekt van privé sanitair op hun campingplaats. De extra privacy en luxe is hen de kosten waard. Hoogwaardig en duurzaam geproduceerd, gaan de units jaren mee!