Wat kost een tiny house op wielen

U zoekt op wat kost een tiny house op wielen? Voor het beantwoorden van deze vraag bent u bij dé prefab specialist The Inside Living aan het juiste adres. Echter is een richtprijs geven zonder het kennen van uw wensen niet te doen. Doordat de prijzen van de verschillende varianten sterk uiteenlopen is het essentieel dat wij uw wensen kennen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tiny house als bouwpakket ontvangen. Maar ook is er een mogelijkheid om uw tiny house op wielen casco te laten opleveren. Verder kunt u ook geheel onbezorgd een compleet afgewerkte variant verkrijgen bij The Inside Living. 

Zoals gezegd kunt u zelf ervoor kiezen om uw tiny house zelf in te richten. Maar ook bieden wij compleet afgewerkte tiny houses aan. Uiteraard varieert de prijs afhankelijk van uw wensen en de uitvoering van de tiny house. Wanneer u vooraf alle opties rustig wilt bekijken kunt u daarvoor een kijkje nemen in een van onze brochures. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met The Inside Living en u daar laten adviseren door een van onze specialisten.

The Inside Living ontwerpt een eigen lijn aan huismodellen, bijvoorbeeld tiny house of moderne architectuur woningen. Zo weten we vanuit onze eigen productie voorbereidingen te treffen die elke woning tot een duurzaam model maken en die wat betreft bouwtijd zo kostenbesparend mogelijk zijn samengesteld. Vanzelfsprekend combineren we productie standaarden en wensen tot maatwerk.

Interesse?

Indien u interesse heeft in één of meerdere van onze woningen laat het ons weten. Wilt u direct een afspraak? We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo bent u van harte welkom op ons kantoor in Deventer. Dit kunt u doen door middel van de button ‘afspraak maken‘.  Op deze pagina vindt u de beschikbare data en tijden. Wij zien er naar uit u te mogen ontmoeten

WAT KOST EEN TINY HOUSE OP WIELEN​

WAT KOST EEN TINY HOUSE OP WIELEN​

WAT KOST EEN TINY HOUSE OP WIELEN​

WAT KOST EEN TINY HOUSE OP WIELEN​

Kosten huis bouwen?  The Inside Living levert woningen in heel Nederland voorzien van duidelijke begrotingen. Onze bouwmethode bestaat uit het gebruik van een concept, waarbij korte bouwtijden benodigd zijn zodat u voor een kortere periode bouwrentes verschuldigd bent. dat alles doen we op basis van milieuvriendelijke en duurzame methodes.